Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

HTC Touch Diamond


Κομψότητα και καινοτομία!

"Το στυλ και η ουσία σε μια συσκευή τηλεφώνου δεν αποτελούν πλέον αντικρουόμενα χαρακτηριστικά"

Το νέο HTC Touch Diamond είναι ένα από τα καλύτερα Smart phones .Έρχεται με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.1 Professional και το επεξεργαστή Qualcomm 7201A - 528 MHz.Το εξελιγμένο αυτο Smart phone συνδυάζει τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας με τον κομψό σχεδιασμό αφού με το 3D TouchFLO ο χρήστης έρχεται ποιο κοντά στην τρίτη διάσταση. Το συγκεκριμένο αμφίδρομο περιβάλλον χρήστη μαζί με την βοήθεια του επεξεργαστή τρισδιάστατων γραφικών δίνει μία άλλη αισθηση..

Η μνήμη του καλύβει τις ανάγκες του κατόχου αφου είναι εξοπλησμένο με 256 MB Flash ROM, 192 MB RAM και 4 GB Storage. Ακόμα έχει Εσωτερική οθόνη : 2,8" Transflective TFT-LCD 640 x 480 pixels, 65k χρώματα. Τα χαρακτηριστηκά αυτα καθιστούν την οθόνη του ως πρότυπο και σε συνδιασμο με την κάμερα αυτόματης εστίασης 3,2 Megapixel θα σας βοηθήσει να αποτυπώσετε με στυλ την τέλεια στιγμη, και να την προβάλετε αμέσως χωρίς κανέναν περιορισμό.

Εκτος αυτών ειναι εξοπλησμένο με
HSDPA (7.2Mbit)/WCDMA και λειτουργεί σε όλο τον κόσμο με Tri-band GSM, GPRS και EDGE δίκτυα.Αν δεν σας αρκουν αυτα το HTC παρέχει σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth.Τέλος έχει ενσωματωμένο GPS για χρήση λογισμικού χαρτών, προκειμένου να έχετε την εμπειρία ενός ολοκληρωμένου συστήματος πλοήγησης μέσω δορυφόρου.